UKK

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan tietooni uusimmat mukaan tulevat yrittäjät ja heidän tarjouksensa?

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa julkaisemme sinne joulumyyjäisiin osallistuvia yrittäjiä

Kuka tai mikä taho järjestää joulumyyjäiset 2020? 

Joulumyyjäisten takana häärää LiLa Desing-yrittäjä Linda Lakanen sekä hänen muutama vapaaehtoinen joulutonttunsa.

Koska minun pitää ostaa tuote viimeistään, jotta se ehtii joululahjaksi?

Suosittelemme kysymään tätä suoraan yrittäjältä, sillä meillä on mukana joulumyyjäisissä  todella laaja kattaus erilaisia yrittäjiä ja heillä on luonnollisesti kaikilla omat toimitusajat tuotteesta riippuen. Jos tarvitset apua tuotteen toimitusaikojen selvittelyssä autamme mielellämme!

Miten ostan suosikkiyrittäjäni tuotteen?

Joulumyyjäiset 2020-sivusto toimii yrittäjät ja heidän tarjouksensa kokoavana sivustona. Joulumyyjäiset 2020-sivustolta pääset suoraan kiinnostavan tuotteen tarjoussivuille pienyrittäjien verkkokaupoissa, josta voit ostoksen suorittaa loppuun saakka joko yrittäjän ilmoittamalla alennuskoodilla tai jo valmiiksi alennetulla hinnalla!

Joulumyyjäiset 2020-sivusto ei myy tai toimita tuotteita, vaan kauppa ja siihen liittyvät toimitusehdot sovitaan aina yrittäjän ja asiakkaan välillä.


Millä perusteella valitsette yrittäjiä mukaan joulumyyjäisiin?

Pyrimme mukailemaan perinteisiä joulumyyjäisiä ja niissä nähtäviä yrittäjiä. Kutsumme siis ilomielin mukaan kaikki joulumarkkinoilla normaalisti käyvät yritykset, joilla on mahdollisuus osallistua verkossa tämän kaltaiseen tapahtumaan. Yrittäjille vaatimuksena ovat siis omat verkkosivut ja siellä tuotteiden ostomahdollisuus eli verkkokauppa + y-tunnus

Haluamme tarjota kuitenkin myös mahdollisuuden erilaisten palveluiden tarjoajille sekä aineettomia lahjoja niitä kaipaaville asiakkaille. Tästä johtuen otamme mielellämme myös hyvinvointiyrittäjien palveluita mukaan valikoimaamme! Kysy lisää sähköpostilla osoitteesta joulumyyjaiset2020(at)gmail.com.

Miten ilmoittaudun mukaan myyjänä?

Laita meille sähköpostia osoitteeseen joulumyyjaiset2020(at)gmail.com, ja saat sitä kautta lisätietoa joulumyyjäisiin osallistumisesta! Lisätietoja saat myös Yrityksille - osiosta.