Joulumyyjäiset 2020

Rakastatko sinäkin joulumyyjäisiä yhtä paljon kuin me? Kuuluiko sinun jouluperinteisiin ennen pandemia-aikaa Ornamon Design Joulu, Korjaamon joulumarkkinat, Teurastamon joulumarkkinat tai Vanhan Joulutori? Meidän kuului! Eikä joulu mielestämme ole joulu ilman joulumarkkinoita ja -myyjäisiä. Joulumyyjäisten tunnelma ja kaikki upeat käsityötaiteilijoiden innovatiiviset tuotteet sekä ihanat jouluiset tarjoukset ovat tärkeä osa joulua, emmekä halua katkaista sitä perinnettä tänäkään vuonna! 

Kokoamme siis tänä vuonna verkossa Helsingin joulumyyjäisistä tutut yrittäjät yhteen, lisäten pienyrittäjiä ympäri Suomen, jotta teillä asiakkailla olisi mahdollisimman laaja kattaus pukinkonttiin vietäväksi, ja saisitte edes pienen palan joulumyyjäisten tunnelmaa kotiin ruudun välityksellä. Mukaan tulemme valitsemaan ensisijaisesti vastuullisia yrittäjiä ja käsityöläisiä ympäri Suomea.

Parasta tässä on se, että voit osallistua mistä päin Suomea tahansa ja hyödyntää tuttujen pienyrittäjien joulumarkkinoiden tarjouksia omalta kotisohvaltasi!


Mistä idea joulumyyjäisiin verkossa lähti?

Joulumyyjäiset ovat monelle pienyrittäjälle tärkeä tulonlähde. Monet perheet ovat myös tottuneet vierailemaan joulumarkkinoilla vuosittain ja ostamaan lahjaksi suomalaista käsityötä. Sillä tapahtumia ei tänä vuonna voi pandemian vuoksi järjestää, jää moni yritys vailla joulumyyjäisten tuloja. Myös monet vakio-asiakkaat joutuvat nyt tyytymään perinteisiin kauppoihin tai etsimään pienyrittäjiä verkosta. Halusimme luoda alustan, jonne pienyrittäjät ympäri Suomen voivat tuoda oman osaamisensa helposti näkyville. Ideana on luoda laaja skaala erilaisia kategorioita, jotta asiakkaat voivat helposti löytää pukinkonttiin erilaisia pienyrittäjien tuotteita ja palveluita. 

 

Tule mukaan!

Tule siis mukaan tukemaan Suomalaisia pienyrittäjiä ja löytämään ihania lahjaideoita rakkaillesi. Löydät eri yritykset aakkosittain Myyjät-osiosta ja kategorioittain Kategoriat-osiosta. Valitse haluamasi yritys, klikkaa itsesi heidän nettisivuilleen ja valitse ja osta haluamasi tuote.  

Joulumyyjäiset 2020-sivusto ei siis myy mitään suoraan vaan ohjaamme sinut valitsemasi pienyrittäjän sivuille ostoksille. 

Tee hyvä päätös joulun kunniaksi tukemalla suomalaisia pienyrittäjiä! 

 

Joulumyyjäiset 2020-tiimi


Linda Lakanen

LiLa Design-yrittäjäOuti Tuominen

Vapaaehtoinen


Johanna Paaso

Vapaaehtoinen