Käyttöehdot

Verkkosivustomme on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Joulumyyjäisiin ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautujan on ilmoitettava nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Sivuston käyttäjä

Sivuston käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Sivustoa voi käyttää ilman rekisteröintiä, mutta ilmoittautumisen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä ehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin tietosuojakäytäntö-osiossa.

Maksut ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on ilmoitettu hinnastossa. Huomaa, että hinnat vaihtelevat ostettavasta paketista riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Valittu palvelupaketti maksetaan laskulla olevilla tiedoilla tilisiirrolla tilauksen jälkeen. 

Tuotteiden toimitus

Joulumyyjäiset 2020 ei toimita verkkosivuillaan esillä olevia tuotteita, vaan ostotapahtuma tehdään aina pienyrittäjiemme omilla verkkosivuilla, ja toimitusehdot tulevat myös sitä kautta.

Vaihto- ja palautus

Tuotekohtaiset vaihto- ja palautusehdot löydät pienyrittäjiemme omilta verkkosivuilta.

Tarjoamass

Takuu ja virhevastuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Tuotteiden virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu asiakkaan omalta taholta tai tavasta käsitellä tuotteita, Esimerkiksi ketjun katkeaminen käytössä. Tarkistamme kaikki tuotteet ennen lähetystä yksitellen.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.