HEI SINÄ !

Ihanaa, että tilasit meiltä joulumieltä. 

Kiitos siitä!

Tämä vuosi 2020 on ollut meille kaikille rankka, ja nyt jos koskaan on tärkeää jakaa joulumieltä virtuaalisesti toinen toisillemme, sillä emme voi fyysisesti kohdata ihmisiä samalla tavalla kuin ennen. Siksi haluaisinkin sanoa juuri sinulle, että sinä olet tsempannut tämän poikkeusajan läpi erityisen mallikkaasti ja sinun pitäisi olla ylpeä itsestäsi. Olet koko vuoden tehnyt parhaasi omien rajojesi puitteissa, ja se riittää. Olet hyvä juuri noin ja olet tehnyt tarpeeksi. Älä epäile itseäsi vaan luota siihen, että sinä kyllä osaat, pärjäät ja selviydyt kaikesta, mitä elämä sinun eteesi heittääkään. 

Hymyile, taputa itseäsi selkään ja sano hiljaa mielessäsi "kiitos". Olet sen ansainnut.

Joulun lähestyessä ota myös hetki aikaa itsellesi. Laita kynttilät palamaan, villasukat jalkaan, ota kuppi lämmintä juomaa käteen, kääriydy viltin alle ja käytä hetki siihen, että mietit mitä kaikkea olet jo saanut aikaiseksi, ja miten pitkälle olet päässyt. Vielä on muutama tehtävä hoidettavana ennen joulua, mutta sinä jos kuka ne pystyy hoitamaan. Tsemppiä! Muista myös pyytää apua tarvittaessa. Aina ei tarvitse pärjätä yksin kaikessa :)

Toivomme sinulle piparkakkujen ja glögin tuoksuista, suklaakonvehtien makuista, onnellisen tuntuista, läheisten naurun täyttämää, lämmintä ja iloista joulua!


Sano tämän kirjeen innoittamana läheisellesi, että rakastat häntä. Tai toivota hyvää joulua ventovieraalle ohikulkijalle. Tai auta naapurin vanhaa setää tai tätiä. Tai tee ihan mitä tahansa, mistä tulee jollekin toiselle hyvä mieli. Laitetaan hyvä kiertämään joulun kunniaksi!


Onnellista joulua toivottaen,

Joulumyyjäiset 2020-tiimi

Linda, Outi ja Johanna